Matinal de Cardiogym

Aquest matí, per tancar la primera setmana de Projecte SI (Salut Integral) d’aquest curs, hem participat en un “Cardiogym”. Hem recuperat aquesta activitat que tant ens agrada després d’uns anys en què malauradament no l’havíem pogut fer a causa de les restriccions per la COVID.

Els elefants d’EI3 hem fet les activitats a l’interior del Pavelló de Joviat Folch i Torres, amb l’acompanyament d’alguns alumnes del Grau d’Esport (SEAS). Hem jugat a diferents jocs, hem fet circuits, hem fet volar globus,  hem jugat amb el paracaigudes gegant… I la veritat és que hem acabat ben cansats.

Els gegants i els dracs ens hem quedat a l’espai exterior que hi ha al costat del riu i també hem fet un munt d’activitats. Els monitors portaven molta marxa! Hem ballat, hem dibuixat, hem escoltat contes, hem jugat a pica-paret, hem fet volar una pilota amb el paracaigudes gegant…

A més de les fotos, també us hem preparat un vídeo amb “estones robades” del matí, tant a l’exterior com a l’interior del Pavelló:

Per acabar i acomiadar-nos del Càrdio, us deixem les fotos que ens hem pogut fer amb ell aquesta setmana:

En els propers dies  us explicarem algunes de les activitats que ens ha anat proposant el Càrdio durant la setmana… En veureu alguna pista dins de la carpeta rosa que hem portat avui a casa.

Que gaudiu del cap de setmana!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading