Matí de cardiogym al Parvulari

Aquest matí, dins del marc de la SETMANA DE LA SALUT, els estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva (SEAS) han vingut a l’escola amb molts jocs preparats per als nens i nenes d’EI3, EI4 i EI5. La primera ronda de jocs d’aquest primer “Cardiogym” l’han dut a terme des de les 9.15h fins a les 10.30h. Els elefants hem estat a la pista dels 50 anys i a l’arbreda; els gegants, entre el “divercamp” i “les columnes de l’amistat” i fins i tot en algun moment a l’aula de psicomotricitat; i els dracs, al “divercamp”.

Els diferents jocs estaven adaptats a les capacitats dels infants de les diferents edats. Els elefants, per exemple, hem fet un circuit lliure amb pilotes, una màrfega, globus, uns bancs per fer equilibris..;  també hem jugat a l’aranya i amb els cèrcols: ens posàvem a córrer i havíem d’entrar en un cèrcol quan la música s’aturava. Hem encistellat pilotes en una mini-cistella de bàsquet, hem saltat una corda…

Els gegants hem jugat a matar conills, amb les cordes, a jocs tradicionals com ara l’eixarranca o a bitlles, a l’aranya, a apagar el foc agafats d’una corda, i també hem anat una estona a l’aula de psicomotricitat.

Finalment, els dracs, hem jugat al mocador, a tibar la cua, a pica-paret, al telèfon, a la cadena,  i a la gallineta cega. També al cocodril i a “polis i cacos”, al “tot s’hi val”, a  matar conills i a l’aranya.

En acabar la primera ronda de jocs hem entrat a les aules a esmorzar i descansar una mica, i cap a les 11.15h hem començat la segona ronda de jocs. Els nens i nenes de p4 ens hem ajuntat tots. Ha estat molt divertit!

Com que les nostres mestres ens han fet fotos durant l’estona de joc us n’hem preparat una selecció que podreu veure en aquest vídeo:

 

Durant l’última mitja hora, abans d’anar a dinar, ens hem ajuntat tots a la pista dels 50 anys per fer uns balls de cloenda molt divertits. Mireu quina marxa portàvem:

Tant les mestres com els nens i nenes de Parvulari us volem agrair als alumnes del SEAS i també als professors  d’aquest Grau que heu supervisat la seva feina que ens hagueu dedicat un matí tan divertit i que ens hagueu tractat tan i tan bé. Torneu quan vulgueu!

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading