Matí de cuina amb les mares del Marroc i Algèria

Aquest matí el Pis de Baix semblava una autèntica cuina, com la d’un dels millors restaurants del món. Corredisses, molt moviment, petits entrebancs d’última hora que s’havien de resoldre sobre la marxa, safates amunt i avall, ingredients cap aquí, ingredients cap allà… Res que no passi a les millors cuines!

Sort que comptàvem amb unes grans xefs: les mares del Marroc i d’Algèria, que ens han ajudat a organitzar-nos per elaborar pa àrab a P3, kika (pastís) a P4, i ghribia (pastes de te) a P5. Les nostres xefs comptaven amb els millors cuiners, els infants del Pis de Baix, i unes ajudants de cuina ben disposades a fer el que calgués, les mestres del Parvulari. I com sempre, amb la gran ajuda de l’equip de cuina i serveis de l’escola que ens han ajudat a aconseguir els ingredients, enfornar…

Aquesta tarda ens ho hem menjat tots junts fent un berenar de germanor. Els infants de cada aula han pogut tastar tot el que han fet ells, però també els companys. A les famílies us n’hem guardat una mica.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading