“L’esquirolet” i la tardor

El mateix dia que encetàvem el mes d’octubre també vam començar un nou projecte. El de la tardor. I el punt de partida va ser l’explicació del conte de l’esquirolet a les aules. Aquest no és un conte qualsevol, ja que el van publicar dues mestres de primària de la nostra escola; la Pilar Arnaus n’és l’autora i la Lluïsa Cruz la il·lustradora.

Doncs bé, després d’uns quants dies d’explicar-lo la mestra, de parlar de la tardor, dels elements que l’acompanyen (els fruits, el temps meteorològic, els colors…) hem pensat que seria una bona idea poder-nos trobar tots els nens i nenes del Parvulari per conèixer en persona les creadores del llibre. I és per això que els elefants d’I3, els gegants d’I4 i els dracs d’I5 ens hem trobat al gimnàs per veure qui són aquestes noies que han inventat aquest conte que tant ens agrada.

La Roser ens les ha presentat i elles ens han explicat quines havien estat les tasques de cadascuna a l’hora de fer la història i els dibuixos. I tot seguit, mentre el conte es projectava a la paret blanca, la Pilar ens l’ha anat explicant a tots alhora. Mentre ella parlava, la Lluïsa anava dibuixant en un full el mateix esquirolet. I sabeu què? Ens ha regalat les seves creacions, una per a cada curs.

Al final de l’acte, alguns nens i nenes d’I5 hem pogut fer-los les preguntes que havíem preparat a les aules. Ens interessava saber amb què havien pintat els dibuixos, com s’ho havien fet per fer tants contes iguals…

Estem molt contents d’haver pogut conèixer les dues persones que han creat aquesta història tan entranyable que ens connecta amb la tardor. Moltes gràcies a totes dues per haver vingut!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading