Les primeres setmanes dels elefants a l’escola

Com bé sabeu, aquestes primeres setmanes de curs les nenes i nens d’EI3 hem estat en període d’adaptació a l’escola. Estrenàvem nova aula, nous espais de joc, noves mestres, nous companys, i fins i tot alguns entràvem per primera vegada en aquesta escola tan gran que és la Joviat. Però han anat passant els dies i cada vegada estem més adaptats i contents, i fins i tot estem fent nous amics.

A més, ja hem començat a fer moltes activitats diferents amb mestres que no són les tutores. Anem a l’atelier a experimentar amb la Judit, fem psicomotricitat amb la Maria en una aula on entrem sense sabates, aprenem anglès jugant amb la Laia, i descobrim el món de la música també en anglès, amb l’ajuda de la Núria. Amb les mestres tutores hem descobert els contes de la biblioteca, fem joc simbòlic al passadís, dibuixem, ens disfressem a musi-cos, aprenem la importància de tenir una bona higiene, sortim a jugar al pati…

I com que fem tantes coses i ens ho passem tan bé hem volgut penjar una galeria de fotos perquè ens pugueu espiar com si ho féssiu per un forat:

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading