Les activitats del Càrdio a EI5

Els nens i nenes de Parvulari 5 anys també vam tenir una setmana atapeïda d’activitats amb el Càrdio. Els dracs vam jugar al “memory del Càrdio i els seus amics”. També vam treballar les emocions i els cinc sentits: vam parlar de cadascun d’ells i de les parts del cos que hi estan implicades i vam aprendre la cançó del Sàlix “Vista, oïda, olfacte, gust i tacte”. La voleu practicar?

A Music in English també vam aprendre una cançó que parla de les parts del cos que fem servir per veure, sentir, tocar, tastar i olorar:

Finalment, a dins l’aula vam confegir un esquelet humà. Vam retallar els ossos del cos i els vam ajuntar en ordre entre tots. Tants ossos, tenim, a dins nostre?

Al passadís del parvulari, a més dels esquelets, també hi hem penjat uns murals amb fotos de la nostra evolució física. Els hem titulat “Ens fem grans”, i hi apareix una imatge de cadascun de nosaltres quan érem nadons, una de quan teníem dos anys i una foto actual. Ens encanta buscar-nos-hi a nosaltres mateixos i als nostres amics. Ens fa molta gràcia veure com hem canviat!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading