Les activitats del Càrdio a EI4

Al parvulari vam acabar el mes de setembre amb una setmana carregada d’activitats del Càrdio. Els gegants vàrem treballar la unitat didàctica “Tots som diferents”: amb ella, vam parlar de l’aspecte físic de les persones i vam conèixer els cinc sentits (gust, tacte, oïda, olfacte i vista). En una de les activitats que ens van preparar les mestres vam posar a prova el sentit del gust tot fent un esmorzar dolç i salat.

Dijous al matí vàrem anar a buscar els ingredients i les mestres ens vam preparar dues llesques de pa; una dolceta amb xocolata i una amb gall d’indi i formatge. Alguns de nosaltres no sabíem pas per on començar.

Una altra activitat que vam fer amb les nostres mestres tutores va ser sortir al pati a buscar bolets. Ens havien dit que aquest any se’n troben molts! Rovellons, xampinyons, camagrocs… Els vàrem collir i els vàrem posar a dins d’una cistella. Després ens els vam endur cap a l’aula i els  vam dibuixar en el nostre bloc de dibuix.

 

 

 

Aquestes són només algunes de les activitats que vàrem fer, però la setmana ens va donar molt de si i vam fer altres activitats. Vam jugar a “la gallineta cega”, vam escoltar i ballar la cançó del Càrdio, vam recordar els amics del Càrdio i la Clàudia i vam explicar el conte “T’estimo (quasi sempre)” de l’Anna Llenas.

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading