L’equip de mestres d’infantil

Us volem presentar, sobretot a les famílies que sou noves a l’escola, les mestres que formarem part de l’equip d’Infantil durant aquest curs 2022-23.

Amb els més petits i petites de l’escola, a Infantil 3 anys, hi  haurà la Mònica al grup A i la Carla al B. Elles seran les mestres tutores d’aquestes classes, però els infants també coneixeran la Núria, que els farà anglès (start up!) i “cantem” (mitja hora de cançons tradicionals catalanes a la setmana). A més, la Maria els acompanyarà amb la psicomotricitat i la Roser els portarà a musi-cos.

A Infantil 4 anys, les mestres tutores continuaran sent la Mercè i l’Anna als grups A i B respectivament. La Núria continuarà entrant a les seves aules a fer anglès (amb el mètode ClipClap) i com a novetat el “cantem” mitja hora a la setmana. La mestra de psicomotricitat serà la Maria, que ja la coneixen. També amb la Maria aniran a l’atelier. I amb la Roser, s’expressaran a musi-cos. Al laboratori hi aniran amb la Mercè i l’Anna.

Per últim, les mestres tutores d’I5 seran la Carlota (grup A), la Sílvia (grup B) i la Sònia (grup C). El mètode ClipClap d’anglès el continuarà fent la Núria, a més de la mitja hora de cançons tradicionals catalanes a la setmana (“cantem”). Com a novetat, faran desdoblaments (això vol dir que només hi seran la meitat dels infants de la classe cada vegada) de lecto-escriptura amb la Roser. I també amb ella aniran a expressar-se a musi-cos. Al laboratori hi anirà mitja part de la classe amb la Roser mentre l’altra mitja farà atelier amb la mestra tutora. Amb la Maria seguiran gaudint de les sessions de psicomotricitat.

A més de les mestres que ja hem anomenat, heu de saber que també comptarem amb la Laura i la Carme. Elles ajudaran en tot el que faci falta: acompanyaran amb l’adaptació els elefants d’I3, faran de suport en els diferents grups quan les circumstàncies ho requereixin… i participaran de cadascuna de les activitats que es portin a terme al Pis de Baix.

Totes juntes formem un equip, i cadascuna de nosaltres ens esforçarem amb un mateix objectiu: tenir cura dels vostres petits, acompanyar-los en el seu procés de descobriments i aprenentatges i vetllar perquè se sentin tranquils, segurs i feliços a l’escola. I evidentment, restem a la vostra disposició per escoltar-vos, assessorar-vos i resoldre els dubtes que calguin des de la humilitat.

“Una prova que la nostra intervenció educativa és encertada és la felicitat de l’infant”

Maria Montessori

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading