L’avi de la Júlia és guitarrista

Avui hem tingut la primera visita d’un familiar músic al parvulari, i l’experiència no podia ser millor. L’Albert, l’avi de la Júlia d’EI4C, ens ha presentat la guitarra, l’ha tocat i ens ha convidat a cantar i a ballar amb ell. Als nens i nenes de les classes dels gegants de P4, ens ha agradat tant que hem escoltat totes les seves explicacions i hem gaudit d’allò més amb les seves propostes i amb la seva veu de cantautor. Cal dir que s’ho havia preparat molt i molt bé: hem cantat la cançó dels dies de la setmana de la Dàmaris, el boogie boogie…i altres que no coneixíem -com “Anikuni”, “el Rossinyol” o “estima que això mai no fa mal”- però que hem après de seguida.

Abans de tot  però, ens ha ensenyat el faristol, que és on es posen els fulls amb les lletres i els acords de les cançons si no les recorda. Després ens ha demanat si sabíem de què estan fetes les guitarres. I la majoria hem contestat alhora: de fusta!  Creiem que el millor és que mireu el vídeo que us hem preparat. Ha estat molt difícil posar només fragments de cada cançó perquè de veritat que valia molt la pena!

 

Albert, moltes gràcies per venir i dedicar-nos el teu temps. La Júlia els altres gegants ho recordarem dies i dies. Ei, ara ja sabem a qui trucar quan necessitem un músic i animador per la quitxalla!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading