La nova agenda digital familiar

Com ja sabeu, al parvulari hem deixat d’utilitzar l’antiga agenda on les mestres apuntaven si havia passat alguna cosa durant el dia que s’hagués de comentar amb les famílies i a l’inrevés. Ara, tota aquesta informació també arriba a les cases però ho fa a través de l’agenda digital familiar, que tot just acaba d’aparèixer però que esperem que gràcies al feedback que rebem de les famílies, vagi millorant dia a dia i aprofitant al màxim tot el rendiment que pot donar. La informació que arriba a través de l’agenda digital a casa és:

  • quina quantitat del dinar ens hem menjat? Hem repetit, d’algun plat?
  • en el cas dels més petits, hem fet migdiada?
  • observacions de coses que hagin pogut passar durant el dia: que ens haguem fet una rascada al pati, que ens haguem queixat de mal de panxa…

I no oblidem que l’agenda també serveix per enviar missatges des de casa cap a l’escola com ara “la vindrem recollir a les 4 per anar al metge”, “avui marxarà de l’escola amb l’àvia”, “té una dent a punt de caure”… Alerta! Aquests missatges els heu d’escriure a través de l’apartat “agenda”; no feu servir el “contacte” perquè en aquest cas les mestres no podran respondre a les vostres demandes.

Esperem que ens sigui d’utilitat a tots!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading