La mare del Luis Daniel ens presenta Venezuela als dracs blaus

Ahir divendres els dracs blaus, seguint amb el projecte de Cor Gran, vam tenir la visita de la Verónica, la mare del Luis Daniel, que ens va venir a explicar moltes coses sobre el seu país d’origen, Venezuela.
Primer de tot, ens va ensenyar en el mapa on s’ubica aquest país, i també quina és la seva bandera. Ens va dir que la llengua que parlen allà és el castellà però que ells en diuen espanyol. També ens va explicar la seva gastronomia. Els plats típics d’allà són les arepas, i també mengen cachapas. Al mes de desembre mengen hallacas.
A Venezuela no tenen les 4 estacions de l’any sinó que tenen 6 mesos de pluja i 6 de sequera, i és per això que hi ha deserts, mar, neu, …  En aquest país s’hi troba la cascada més gran del món, El Salto Ángel.
També ens va comentar que a l’escola tots els nens van amb uniforme i depenent del nivell que fan porten la samarreta de diferent color (groc, blanc, blau i beix).
Ens va ensenyar els instruments típics del país que són l’arpa, el cuatro (és com un ukelele però una mica més gran) i les maraques.
El vestuari típic d’allà que porten les dones és un faldilla blanca amb molta volada acabada amb els colors representatius del país, i els homes van amb un barret de palla i tots vestits de blanc i algun detall vermell.
I per acabar, ens va posar la cançó Alma Llanera, que es fa servir com a tancament de diverses activitats escolars i que vam poder escoltar i veure a la classe.

Quina il·lusió poder haver après tantes coses d’aquest meravellós país!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading