La llegenda de Sant Jordi

Aquest any la diada de Sant Jordi ha estat un pèl més especial de l’habitual, ja que ha estat el primer dia de la tornada de les nostres vacances de Setmana Santa. Ens feia una mica de por el temps, i fins i tot ha caigut alguna gota, però hem pogut fer la nostra passejada tradicional per les paradetes del centre sense cap problema!

Passades les 10 del matí hem enfilat carrer Vilanova amunt en direcció a la plana de l’Om. No ha estat fins més endavant, ja gairebé entrats a la Plaça de Sant Domènec, que no hem començat a veure més parades de llibres i de roses. Fins i tot, en un raconet, hi hem pogut veure un càmera de TV3 i una periodista fent un reportatge sobre aquesta festa que tant ens agrada. A veure si encara sortirem a la tele!

Hem caminat Passeig amunt fins gairebé la Plaça Espanya i, ja de tornada ens hem anat a asseure al pati del Kursaal. Allà hem pogut veure la representació de la llegenda de Sant Jordi que ens han ofert en Jan i la Júlia. Ho fan tan bé que ens els hem quedat mirant amb la boca oberta. La nostra diada no seria la mateixa sense aquesta representació, que any rere any ens fa reviure la llegenda i ens fa sentir part de la festa.

Feliç diada a tots i a totes!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading