“La granja d’animals”, un teclat i una guitarra elèctrica

Ahir a la tarda, els  nens i nenes d’EI3 ens vàrem estrenar amb els concerts de música en família. Van venir la  Lydia -mare de la Núria- i la Xus -mare de la Clàudia- (totes dues d’EI3A) i, mentre una ens explicava el conte “la granja d’animals”, l’altra ens acompanyava amb el teclat cantant cançons relacionades amb la història. Però el teclat no era l’únic instrument que vam poder veure i escoltar. El germà de la Clàudia, el Martí, que fa 3r de Primària, es va afegir a la colla amb la seva guitarra elèctrica. I ja per acabar d’arrodonir el conjunt, la Xènia, germana de la Núria, va fer les “coreografies” de les cançons i va ajudar la seva mare a llegir algun fragment del conte.

Però anem per pams. Per presentar-nos el piano, la Xus i la Lydia ens van proposar un joc. Cada grup classe vam haver de fer 3 puzzles. Amb l’ajuda de les mestres i dels germans grans vam aconseguir muntar un piano de cua, un de paret, i un teclat.  Tot seguit, la Xus ens va explicar com funcionaven cadascun dels pianos i com es feien sonar. I finalment, el més esperat: vam poder escoltar la història de la granja i cantar les cançons.

Abans d’acabar, però, vam voler sentir un solo del Martí amb la guitarra. La seva, com que és elèctrica, s’ha d’endollar perquè soni. Li vàrem demanar un tema de rock i ens va sorprendre molt gratament amb el tema “Highway to hell”. Ens sembla que tenim una futura promesa del rock a l’escola! No us perdeu la part final del vídeo!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading