Ja ha arribat la castanyera al racó del pas del temps

Heu vist que ja ha arribat la castanyera al Parvulari? Cada dia quan entrem a l’escola ens espera al racó del pas del temps ben abrigadeta al costat del seu braser i preparant les castanyes que ens menjarem per Tots Sants.

Tots els infants del Parvulari hem anat a l’atelier a ajudar la Cristina a muntar tot el que necessitava la senyora castanyera. Els de Parvulari 3 anys hem pintat uns caragols gegants que havien perdut el seu color, i també hem manipulat i jugat amb fruits i altres elements de la tardor (carabasses, castanyes, moniatos, codonys, taronges, pinyes, fulles, tronquets, glans…). Les fulles, els troncs i les pinyes els hem pintat nosaltres. Ha estat molt divertit!

Els de Parvulari 4 i 5 anys, en canvi, hem col·laborat a confeccionar el braser on la castanyera prepararà les castanyes i el cistellet per guardar-les. També hem pintat fulles, pinyes, troncs i castanyes per a poder fer un collage de tardor. Abans però, hem manipulat i jugat amb els fruits i elements típics de la tardor: les carabasses, les magranes, els codonys, els moniatos, les castanyes, fulles, pinyes i tronquets. Que divertit que és anar a l’atelier!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading