Ja ha arribat el Càrdio!

Hem arrancat setmana amb la visita del nostre amic Càrdio. Ens ha vingut a visitar a la pista dels 50 anys, i anava acompanyat dels alumnes del Grau Superior d’Ensenyament i Animació Sòcioesportiva.

Les mestres ens han explicat que aquesta setmana serà diferent que la resta perquè mentre el Càrdio sigui per aquí anirem fent activitats relacionades amb el nostre cor, la nostra alimentació, l’exercici físic, els sentiments i les emocions…

En el vídeo veureu com els alumnes de Joviat Folch i Torres han ballat per a nosaltres la coreografia del lipdub de la Salut i fins i tot ens han convidat a afegir-nos-hi.

Pels que és la primera vegada que sentiu a parlar del Càrdio, heu de saber que gràcies a ell ens endinsem, curs a curs, en el projecte SI, un programa d’intervenció escolar dirigit a infants de 3 a 16 anys amb un clar objectiu: demostrar que l’adquisició d’hàbits saludables des de la infància redueix el risc de patir malalties cardiovasculars i millora la qualitat de vida en l’edat adulta.

Durant tota aquesta setmana farem activitats que ens ajudaran a ser més conscients de la necessitat de mantenir hàbits de vida adequats per créixer plens de salut. I més endavant, ja al segon trimestre, ens farà una altra visita.

-

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading