Hem celebrat Santa Cecília

Avui dia 22 de Novembre se celebra Santa Cecília, patrona dels músics. A l’escola cada any ho celebrem amb un seguit de concerts musicals que fan els nens i nenes de 5è de Primària per als alumnes de Parvulari.

Enguany, el públic més matiner hem estat els elefants de Parvulari 3 anys, acompanyats dels infants més grans de la Llar d’infants, que hem anat al “Gimjovi” a les 10 del matí per escoltar el concert que ens havien preparat els nens i nenes de 5è A. En la primera part ens han demostrat les seves habilitats ballant i tocant instruments, o bé individualment o bé en petit grup. Hem pogut sentir el so del teclat, dels carillons, i de la viola. La mestra de música dels grans ens ha explicat que la viola és la germana gran d’un dels instruments que ja coneixíem, el violí. En la segona part del concert i de manera conjunta, els alumnes han interpretat tres peces amb els “boomwhackers”, les flautes dolces i alguns balls.

Després del pati ha estat el torn dels infants de Parvulari 4 anys. En aquesta ocasió, alguns dels alumnes de 5è C, a més de ballar, han tocat els carillons, i un d’ells també la viola. Que bé que sonava! Tot seguit han repetit el repertori del grup anterior amb les flautes dolces i els “boomwhackers”. Ja ho sabíeu que existien aquests tubs de colors que sonen com les notes musicals?

Finalment, els més grans del Parvulari hem assistit al concert dels nens i nenes de 5è B. L’instrument que més ens ha cridat l’atenció dels que han tocat ha estat el violoncel. Que gran que és i que greu que sona! També han ballat molt bé, i per tercer cop consecutiu ens han sorprès amb la seva interpretació amb les flautes dolces i els “boomwhackers”! El matí d’avui ha estat ple de música i -com no podia ser d’altra manera- d’alegria. Moltes gràcies alumnes i mestres de música de 5è per haver-lo preparat tan i tan bé. Us esperem l’any que ve!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading