Gràcies famílies, per fer-ho possible!

Avui acabem la primera setmana de curs. Fent balanç de com ha anat la tornada a l’escola, us hem de dir que l’equip de mestres n’estem molt contentes. I és gràcies a vosaltres, les famílies, perquè heu seguit les nostres indicacions des del primer dia i ho heu fet tot molt més fàcil. Els nens i nenes d’EI4 i EI5 ja s’han acostumat a seguir els camins dibuixats a terra, a acomiadar-se davant de l’entrada i entren sols i tranquils a les aules. I els d’EI3 estan portant molt bé el procés d’adaptació. Les famílies heu seguit molt bé els horaris proposats per les mestres i això ha donat molta tranquil·litat als infants.

Després d’un llarg període d’estar a casa, sense horaris per seguir, en companyia de la família, hem percebut que els nens i nenes estan força relaxats i contents. I aquest benestar emocional els anirà molt bé per encarar el curs amb moltes ganes de fer i d’aprendre.

Per acabar, us volem demanar que continueu sent molt curosos en relació a la salut dels infants. Aquests primers dies, sobretot, és interessant que si presenten algun símptoma com ara molts mocs, molta tos…eviteu portar-los a l’escola abans que els vegi un metge. Així evitarem contagis dins del grup estable i podrem seguir amb l’activitat diària a l’escola. Perquè a l’escola, hi estem bé.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading