Els gegants fem un tast de fruits de tardor

Els nens i nenes de Parvulari 4 anys, durant aquestes primeres setmanes de curs, hem estat treballant la tardor. Una de les activitats que hem fet ha estat un tast de fruits de tardor.
Per introduir aquesta activitat vàrem parlar de la tardor i de quins fruits i fruites podem trobar i menjar en aquesta època de l’any en el nostre territori. Tot seguit, les nostres mestres ens van anar ensenyant les diferents fruites  i els fruits secs  que havien encomanat a la cuina de l’escola. Hi havia magrana, mandarines, taronges, aranja i raïm. I també ametlles, nous i avellanes.  Alguns d’aquests aliments els veiem i mengem sovint, però altres eren totalment desconeguts per a nosaltres!
Primer de tot vam observar i tocar les fruites, i tot seguit les vam olorar i les vam tastar una per una. Amb els fruits secs vàrem fer el mateix:
Per acabar vam fer-ne un dibuix: vam posar a cada taula -com si fos un bodegó- una sèrie de fruits i fruites de la tardor  i cadascú va dibuixar les fruites que veia. Ens vam haver de concentrar molt…
Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading