Els Gegants també hem cagat el tió!

Avui dimarts ens ha tocat cagar el tió als nens i nenes de Parvulari 4 anys. Es notava que els Gegants som més grans que els Elefants, perquè estàvem més nerviosos i xerraires que ells. És clar…nosaltres ja el vam cagar l’any passat i ja sabíem de què anava la cosa…

Hem seguit el mateix ordre que ho van fer els nostres companys ahir: ens hem trobat al gimnàs i per començar hem recitat el nostre poema a les famílies. Com que ens costava un xic anar tots a l’hora (penseu que som més de 75!), hem acabat repetint-lo per grups. I amb quina fe! A continuació, hem cantat la cançó “El trineu” acompanyats dels cascavells i tot seguit ens hem estrenat amb la cançó en anglès acompanyats del teclat:  “twinkle twinkle”. Ens han quedat molt bé!

Llavors, la Roser ens ha explicat que  miraríem uns vídeos amb reculls de fotografies del nostre primer trimestre a EI4. Hi sortíem tots: o bé fent “psico”, o bé ballant, dibuixant, jugant als diferents ambients…Ens ha encantat buscar-nos entre els companys. Ep! I les mestres tenien una sorpresa! Ens han mostrat la nadala que han preparat enguany  per tots nosaltres. Quin riure que feien, cantant i ballant, vestides amb motius nadalencs!

El plat fort de la tarda l’hem deixat per al final de tot. Amb els nostres bastons hem cagat els tres tions amb totes les nostres forces. Per deixar-los temps a pair, hem anat a recepció a recitar el poema i cantar la nadala a les noies que cada dia ens saluden en entrar a l’escola: la Bet, la Núria i la Judit. Han estat ben contentes amb el concert VIP amb el que els hem obsequiat! En tornar, quatre garrotades més al tió i ja hem aixecat les mantes! Mmmm, quantes llaminadures! I que bones! També hem trobat alguna joguina que ens emportarem a la classe.

Quina llàstima que ja s’hagi acabat el dia…Amb les ganes que teníem que arribés! En fi, ens ha agradat molt que vinguéssiu, famílies. Sabeu que us hem fet algunes fotos d’amagat? Mireu, mireu al final del vídeo:

 

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading