Festa de pas endavant

Ahir a la tarda, a l’arbreda, vam celebrar la festa de pas endavant dels alumnes d’EI5. Era un dia especial; especial per als dracs, per a les mares i pares i la resta dels seus familiars, i també per a les mestres i personal de l’escola amb qui han estat en contacte durant tots aquests anys. Un dia que simbolitzava el seu salt del Parvulari a Primària. Es fan grans i FAN UN PAS ENDAVANT.

Vam poder sentir les paraules de la Roser Juncadella -coordinadora de Parvulari- de la Gemma Guerra   -directora de Joviat 2-, i del Jordi Vilaseca -director pedagògic i fill del fundador de l’escola-. També vam poder escoltar els mots de tendresa que van adreçar les famílies dels tres grups de P5 als seus fills i també a les mestres tutores i a la resta de mestres que formen l’equip del pis de baix. La Mercè, la Carme i l’Anna també van dir-hi la seva, adreçant-se als nens i nenes amb qui han compartit el dia a dia durant aquests 2 o 3 últims cursos. I per amenitzar la festa, unes quantes actuacions musicals i danses dels alumnes de 6è de Primària que ens van tenir ben entretinguts i ens van fer la tarda encara més agradable. Quins artistes!

Per continuar, els mateixos nens i nenes d’EI5 ens van adreçar unes paraules, i els seus companys d’EP6 que aquest any fan el pas a ESO els van donar uns quants consells a tenir en compte si volen tenir un camí planer i gaudir-lo al 100% en aquesta nova aventura que estan a punt de començar.

Ja cap al final de la festa, les mestres tutores van anar cridant els nens i nenes perquè recollissin una orla amb la foto de tots els de la classe i de l’equip de mestres que han tingut al Parvulari. Van simbolitzar el  pas endavant amb un salt agafats de la mà dels que seran els seus tutors quan facin primer: la Gemma Trias, l’Alba Maldonado i el Josep Maria Riera. Van ser uns moments molt emotius que a alguns, fins i tot ens van fer caure la llagrimeta.

Vam acabar l’esdeveniment amb un petit refrigeri de fruites a sota les Columnes de l’Amistat, on vam poder comentar les moltes anècdotes que hem anat vivint des del primer dia que vam posar el peu a l’escola amb famílies, mestres i amics.

Aquí us deixem un recull de fotos:

En el següent vídeo podreu escoltar les paraules dels dracs i de les seves tutores i també podreu veure l’entrega d’orles:

I en aquest, podreu sentir els parlaments de les famílies dels 3 grups de dracs:

Molta sort en la nova etapa, dracs! Us trobarem a faltar!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading