Festa de pas endavant dels dracs

Aquesta tarda els dracs d’I5 hem celebrat la Festa de Pas endavant. Acabem la nostra etapa d’Infantil a l’escola (alguns la vàrem començar amb només uns mesos de vida) i ens preparem per començar Primària el curs que ve. Diem adéu a moltes hores de jocs, activitats, aventures, aprenentatges… Durant aquests anys hem fet els nostres primers amics, hem descobert el món de les lletres i la lectura i l’escriptura, hem cantat i ballat, hem fet psico, anglès, hem anat al laboratori, a musi-cos, hem jugat al pati… I en aquest camí ens hi han acompanyat les mestres tutores i també una altra colla de mestres que ens han mostrat que existeixen diferents maneres de ser i de sentir. Al seu costat hem començat a descobrir el món i a sentir-lo…

Avui, a la festa, hem pogut llegir unes paraules a les famílies i també les hem sentit a elles i a les mestres tutores adreçar-se a nosaltres. Hem cantat unes cançons que hem après durant el curs i algunes ens hem emocionat pensant en els canvis que venen. Però estiguem tranquils, perquè tot són aprenentatges que ens faran més rics i més grans, i mica en mica els anirem aprenent a gestionar.

Les nostres mestres ens han acomiadat, però no ens han dit un adéu per sempre sinó un a reveure. Perquè tot el que hem viscut ho guardem al COR com un tresor i ho podrem reCORdar sempre que ens vingui de gust.

Una abraçada a tot@s! Us deixem alguns vídeos i imatges de la tarda:

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading