Festa de pas endavant

Avui hem celebrat la festa de Pas Endavant al pavelló de Joviat Folch i Torres. Durant aquest dia, fem balanç de tot el que hem viscut junts els dracs d’I5 durant els tres anys que hem estat elefants, gegants i dracs, i alhora fem el pas simbòlic cap a la nova etapa que ens espera a 1r de primària. En l’acte d’avui ens ha acompanyat el Jordi Vilaseca, la Gemma Guerra, les mestres del pis de baix i també una representació de les mestres del pis del mig.

Durant l’acte, a més de la Roser que és qui el conduïa, hem parlat els nens i nenes, alguns pares i mares i les nostres mestres. També hem fet un petit ball, una mica de percussió corporal que ens ha ensenyat la Maria -la mestra de música que tindrem a Primària-, i fins i tot el Jordi Vilaseca ens ha explicat un conte molt bonic de l’Eva Bach que es titulava “Les coses que se’n van”. El moment àlgid de la tarda ha estat quan les nostres mestres tutores ens han fet una bona abraçada i un petó i ens han regalat una orla en la que sortim al costat dels nostres companys i amics de classe i les nostres mestres. Les que seran les nostres tutores de 1r de Primària, la Núria, la Begoña i la Carme ens esperaven per xocar-los la mà, fent-nos saber d’aquesta manera que ens acolliran amb molta il·lusió el curs que ve per començar una nova etapa.

Ja només queden dos dies d’escola, i quins dies! Demà marxem de convivències i esperem gaudir-ne molt. Una abraçada, famílies!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading