Festa de Pas EI5. Un pas endavant

Aquesta tarda a les 17.00h els nens i nenes d’EI5 hem pogut celebrar la “festa de pas endavant” durant la qual visualitzem i conscienciem el pas que estem a punt de fer cap a primer de Primària. Gràcies a les noves directrius del govern en relació a la pandèmia, hem pogut fer-ho de manera presencial al pavelló de Joviat Folch i Torres i estar acompanyats de vosaltres, les famílies. Quina sorpresa més agradable!

L’acte ha arrancat amb el parlament de la Roser, la coordinadora del Parvulari. A més de donar-nos la benvinguda a tots i totes ha aprofitat per presentar-nos els “Duònia”, un duet que ha vingut a tocar tres cançons per amenitzar la festa.  Seguidament, hem pogut escoltar les paraules de la directora, la Gemma Guerra.  I a continuació, hem parlat els protagonistes de la festa: “Ja ens hem fet grans i fem un pas endavant. El Pis de Baix ha sigut casa nostra. Hem après moltes coses mirant, tocant, parlant… També hem conegut els nostres primers amics. I sobretot ens hem divertit molt jugant i compartint molts moments. Gràcies famílies per estar al nostre costat !”

L’Albert i l’Anna ens han cantat la cançó “la bicicileta cling cling” i ens han convidat a afegir-nos-hi cantant. Podria ser que quan el veieu a ell, l’Albert, us soni, ja que és avi de l’escola i va venir a tocar la guitarra a la classe de music fa un parell o tres de d’anys…   Us en deixem un fragment. Més tard ens han cantat “la cançó de la felicitat” i “la Vall d’Artigues”:

També hem pogut escoltar les paraules de les nostres tutores, la Mercè, la Carme i l’Anna. Ens han dit unes coses molt boniques… I han acabat el seu discurs amb les paraules que nosaltres els diem sempre: sou molt guapos i guapes i us estimem mooolt!!!

Un dels moments més emocionants ha estat quan hem pogut escoltar els missatges de les famílies adreçats a l’equip de mestres de la veu de la Maria Tudela. Després de tres anys de convivència i amb una pandèmia pel mig tenien coses molt boniques a dir. I les mestres han estat molt agraïdes.

I com a novetat, aquest any els dracs us hem volgut dedicar una cançó. Els dracs de la Mercè hem cantat “Adéu amic”, els de la Carme “El món seria més feliç” i els de l’Anna “estima, estima”. Penseu que fa dies que assagem amb totes les nostres forces, i per ser la primera vegada no ho hem fet gens malament oi? Abans de cada cançó les mestres ens han  donat l’orla amb les fotos de tots els infants de la classe i de les mestres, i també ens han presentat els que seran els nostres mestres a primer de primària, al Pis del Mig. Als nens i nenes d’EI5A, la Núria Corral, als d’EI5C el Josep Maria, i als d’EI5B…sorpresa! Els d’EI5 seguirem amb la Carme!

Per acabar la festa, no podíem deixar de banda tot el que vàrem haver de viure el curs passat i aquests darrers mesos. I el Jordi Vilaseca ens ha guiat amb un taller corporal que ens ha fet adonar de la sort que tenim de tornar a ser a l’escola! Al final del vídeo hi trobareu un fragment que hem enregistrat durant l’assaig general:

Per acabar, us volem deixar unes quantes fotografies de la festa d’avui i sobretot us volem donar les gràcies a tots i totes per haver fet possible tirar endavant aquest curs. Al setembre no podíem ni imaginar que avui ens podríem trobar junts per celebrar-ho. El vostre esforç ha estat encomiable!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading