Festa de l’aigua

Aquesta tarda, al Parvulari, hem celebrat la tradicional festa de l’aigua.  Feia dies que avisàvem les mestres que les mullaríem, i finalment el dia ha arribat. No us penseu que no ens ha costat de passar el matí, sabent que teníem les motxilles plenes amb tot els estris que necessitàvem!

Així doncs, a la tarda, tan bon punt hem arribat a l’escola els que tornàvem de casa de dinar, els nostres companys que s’havien quedat al menjador ja s’han començat a posar la roba de bany. Alguns ho han fet sols i altres, sobretot els més petits,  hem necessitat una mica d’ajuda de les mestres. El cas és que ho hem fet tan ràpid com hem pogut per poder aprofitar bé la tarda. Els d’EI5 hem estat els més ràpids i hem sortit a davant les Columnes de l’Amistat. A mesura que han anat estant a punt, han anat sortint la resta dels nostres companys i mestres. I allà ha començat la festa!

Polvoritzadors, xurros, pistoles, globus… i fins i tot alguna caixa de plàstic. Qualsevol recipient que pogués contenir aigua a dins era bo per ruixar o directament mullar de cap a peus els nostres companys. I també les nostres mestres! Com a novetat, aquest any teníem uns petits aspersors que llançaven aigua polvoritzada que ens han agradat moltíssim sobretot als elefants. I als que ens atabalava una mica la idea de mullar-nos, ens estiràvem a la tovallola, jugàvem entre nosaltres, o bé ens bevíem l’aigua directament per no passar set…

Voleu veure unes quantes imatges de la tarda? Segur que així us feu una idea més clara de com ha anat tot plegat…

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading