Fem panellets

Avui era el dia de fer panellets al Parvulari. Algunes mestres han anat a la cuina a buscar les patates bullides, els bols, les plates, les forquilles i tota la resta d’ingredients i utensilis que ens semblava que necessitaríem per fer de pastissers … Mentrestant, a les aules ens hem dedicat a folrar les taules amb paper blanc perquè sabíem que avui seria un d’aquells dies que ens embrutem força…

En un bol, hem barrejat la patata bullida, el sucre i  l’ametlla. Després, les mestres ens han repartit la massa perquè poguéssim fer boletes. Un cop fetes, hi hem posat els pinyons que havíem portat per sobre. Si en algun moment les mestres es despistaven, alguns de nosaltres aprofitàvem per tastar-ne algun… Els nens i nenes de 6è de Primària ens han ajudat en tot el procés i ens han cuidat molt bé. Ens atreviríem a dir que fins i tot hem fet algun amic!

Quan tingut els panellets a punt, els hem posat en unes plates molt grans i els nostres amics de Primària els han portat cap a la cuina. Allà, les cuineres ens han promès que els posaran al forn perquè demà ens els puguem menjar. Mmmm, quines ganes! Si voleu veure imatges cliqueu sobre el següent enllaç:

FEM PANELLETS

 

 

 

 

 

 

 

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading