Fem mones de Pasqua

L’últim dia de classe abans de vacances hem dedicat una estona a fer les nostres mones de Pasqua. Els gegants i els dracs les hem fet al matí, però els elefants ens hem hagut d’esperar fins la tarda perquè, com ja sabeu, al matí hem anat al Conservatori a veure la posada en escena de “el cargol i l’herba de poniol”.

A cada classe la mestra ens ha obert quatre pans de pessic pel mig perquè els poguéssim untar de mantega i melmelada entre tots, cadascú amb el seu ganivet. Un cop untats, els hem tornat a muntar per poder-hi posar el que més ens agrada al damunt: la crema de cacau. Ha estat en aquest moment quan s’ha començat a posar a prova la nostra força de voluntat i a alguns de nosaltres se’ns ha escapat un dit per sucar-lo i començar a tastar com ens estava quedant la nostra obra culinària…

Al final del procés hem posat encenalls de xocolata per sobre del pastís i hem posat el nostre toc final afegint-hi unes plomes de coloraines, com marca la tradició. Els que tenim alguna mena d’al·lèrgia també hem pogut participar de l’activitat, ja que des de la cuina de l’escola ens han fet arribar  petites mones individuals sense gluten ni lactosa perquè tots poguéssim gaudir per igual de la festa.

A la tarda hem tastat les nostres creacions i en el millor dels casos fins i tot us hem pogut convidar a menjar-ne un trosset. Que us ha agradat?

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading