Fem la mona de Pasqua

L’últim dia d’escola abans de les vacances és el dia en què ens mengem la mona. No ens volem pas perdre cap tradició; sobretot si és tan llaminera… Però primer l’hem de preparar! Sort que fa un parell de dies vam visitar l’escola d’hoteleria i vam poder observar com treballaven els pastissers…

Aquest matí a cada aula n’hem preparat 3. Les mestres ens han partit tres pans de pessic per la meitat i després nosaltres les hem untat amb mantega i melmelada. Tot seguit, les hem tapat i ens ho hem passat genial untant tota la mona de “Nocilla” amb els nostres ganivets de fusta. I que difícil resistir-nos a la temptació de llepar els ganivets! Els que tenim al·lèrgies o intoleràncies a alguns aliments hem pogut fer una mona adaptada amb els aliments que el nostre cos sí que tolera.

Els elefants, com que som més petits, hem comptat amb l’ajuda dels alumnes de 6è per fer les coses que ens costaven més. Els altres, ja ens hem espavilat sols. Hem acabat la mona coronant-la amb unes quantes plomes de colors. A la tarda ens les menjarem per berenar. No sabem si podrem esperar tanta estona!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading