Fem cagar el tió i visitem el Pessebre Vivent de 4t d’ESO

Avui és l’últim dia d’escola abans de les vacances de Nadal. I com és tradició, al Parvulari hem fet cagar el tió. Quina emoció! La primera vegada que ho hem fet, el tió ens ha regalat joguines per la classe i un detall per a cada infant. El  segon, neules i una bosseta amb coses bones per menjar per cadascun. I la tercera… Oh! El tió ha marxat per la finestra! Ens hem fet una foto perquè ens pugueu veure les cares d’il·lusió en aquest dia tan especial:

I passades les 11 del matí hem anat a fer un recorregut pel Pessebre Vivent que havien preparat els alumnes de 4t d’ESO. Hem pogut observar diferents escenes: el Lluquet i el Rovelló, l’Anunciació, els llenyataires, el ball dels dimonis, els pescadors, els 3 Reis, el Naixement, els àngels cantant… Primer hi hem anat els Elefants i uns minuts més tard els Gegants i després els Dracs.

Us deixem un recull d’imatges del que ens ha ofert la passejada i alguns fragments de vídeo representatius en el que es veuen els actors i actrius recitant, cantant i ballant.

Per acabar, us volem desitjar DE TOT COR que tingueu unes BONES FESTES NADALENQUES I que COMPARTIU FELICITAT AMB LA GENT QUE ESTIMEU I US ESTIMA.

Ens retrobem a l’escola el dia 9 de gener!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading