Ens visita un mestre de l’escola Daina-Isard

Recordeu que el mes de novembre al Parvulari vam rebre la visita de 5 escoles catalanes? Entre tots vàrem poder fer un intercanvi d’impressions i experiències dels diferents centres educatius, i ens vam explicar uns als altres les bones pràctiques que afegeixen valor a cadascuna de les nostres maneres de treballar.

Doncs bé, després d’aquesta trobada hem començat un cicle de visites de mestres a altres escoles per veure’n les instal·lacions i observar in-situ les diferents metodologies. Fa uns mesos, les dues coordinadores d’Educació Infantil varen visitar l’escola Puigcerver de Reus, i en van tornar molt contentes i amb moltes idees.

Ahir, en canvi, vam ser nosaltres els amfitrions d’un mestre de l’escola Daina-Isard d’Olesa de Montserrat. Ell es diu Albert i actualment és mestre tutor a EI4. Ens va explicar la seva vivència com a home-mestre a Parvulari, i va parlar amb diferents mestres i infants tot fent un intercanvi d’impressions. A més, durant tot el matí va poder veure com fem els racons, els espais comuns i la filosofia. També va poder presenciar estones de les sessions al laboratori, de Music in English i English.

Pels que no vau veure aquest post en el seu moment, us en deixem l’enllaç:

Cinc escoles visiten el nostre cicle d’Educació Infantil

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading