Ens preparem per la diada de Sant Jordi

L’any passat, per sant Jordi, estàvem confinats a casa. Enguany, per sort, estarem a l’escola, però tot i així encara no podrem celebrar-ho com fèiem cada any, passejant per les paradetes i anant al pati del Kursaal a escoltar el Jan i la Júlia explicar la llegenda. Com que ells ho saben, han enregistrat aquest vídeo explicant-nos que els sap greu que aquest any tampoc hi puguem anar. Per sort- diuen- l’any passat van enregistrar la vídeotrucada en què la Júlia explicava la llegenda a en Jan i el volen tornar a compartir amb nosaltres! Que bé, quina sort que tenim!

També durant el confinament, l’equip de mestres del curs passat vàrem enregistrar aquesta “versió” de la cançó “la llegenda de Sant Jordi” dels Ambauka. Ens ho vam passar molt bé preparant-la i sabem que a vosaltres us diverteix. I és per això que la volem tornar a compartir amb vosaltres. La lletra narra molt bé la història i ens serveix per recordar-la millor.

Finalment, durant aquesta setmana amb tots els grups de Parvulari durant les sessions d’anglès hem estat aprenent el vocabulari referent a la llegenda en anglès: king, princess, knight, dragon, village, castle, cave, sword, shield, food, animals, gold, jewellery, blood, rose… Els més grans ja recordem un munt d’aquestes paraules, i als més petits ens ha anat bé per entendre la història i no perdre’n el fil. La voleu mirar amb nosaltres?

Us desitgem que tingueu una bonica diada. Nosaltres trobarem la manera de celebrar-la a dins de l’escola. Ens sembla que les mestres n’estan preparant alguna…. Demà us ho expliquem!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading