English al parvulari

Els infants del Parvulari fem trenta minuts diaris d’English. Al llarg d’EI3, EI4 i EI5 aprenem vocabulari referent a l’escola, els animals del zoo, els animals de la granja, les fruites i verdures del mercat, la roba, les parts i el mobiliari de la casa, els mitjans de transport, el restaurant, els instruments musicals i la platja. I ho fem sobretot amb el mètode “Clip Clap English for kids”.

A més del vocabulari que memoritzem, gràcies a les  històries que protagonitzen els nostres amics Ted i Dana i els seus familiars i amics,  aprenem algunes estructures gramaticals que després podem aplicar en el nostre dia a dia, com ara “I’m hungry”, “be careful”, “no more playing!”, “Come here”, “What are you doing?”… També aprenem cançons i comencem a fer algunes tasques escrites, com ara listenings, que van sent una mica més difícils a mesura que nosaltres anem creixent.

A més, fem activitats per parlar del temps que fa, dels colors, dels dies de la setmana, dels mesos de l’any, dels membres de la família, dels nostres estats d’ànim i altres temes, alguns relacionats amb els projectes que fem. Ens encanta, fer anglès!

En aquest vídeo veureu els gegants d’EI4B aprenent el vocabulari referent a la roba i explicant la història “Ted and Dana are packing” amb els titelles:

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading