Engeguem el projecte “Cuidem el nostre planeta Terra” amb la visita de la Superplanetària

Aquest matí després del pati ens hem aplegat a la pista dels 50 anys i hem rebut una visita molt especial. La de l’heroïna Súperplanetària, que ha vingut per ensenyar-nos i ajudar-nos a cuidar el nostre planeta durant aquest curs. Ens ha explicat que ella té cura dels animals, les plantes, i la resta d’elements que habiten el planeta. També ens ha dit que el planeta està feta de terra, aire i aigua, i hem tingut una conversa sobre maneres que coneixem de cuidar-lo: deixar de llençar coses a terra, utilitzar materials més nets, no llençar plàstics al riu ni al mar, classificar la brossa en els diferents contenidors de paper, plàstic i vidre…

El més important que hem après és que hem de RECICLAR, REUTILITZAR I REDUIR. Mica en mica ja ens anirà explicant com es fa, això. Mentrestant, ens ha proposat que l’ajudem a fer millores. El primer que farem serà anar a ajudar els peixos del riu, i hi anirem demà mateix! Ens ha explicat que l’aigua del riu està molt bruta i plena de plàstics i alguns peixos s’hi queden encallats.

Si l’ajudem en tot el que ens proposa ens ha promès que tots podrem tenir una medalla tan xula com la seva. Escolteu com ha anat, tot plegat:

També ens ha ensenyat una cançó del Pot Petit que es diu “les tres erres” (de reduir, reciclar i reutilitzar). La lletra és molt interessant! Aquí veureu com l’escoltàvem:

https://youtu.be/CBmz7yjlFpQ

Si la voleu cantar a casa i parlar sobre tot el que podem fer a les nostres llars per col·laborar a la supervivència del planeta, aquí la teniu:

Abans que la Superplanetària s’acomiadés, hem practicat el que serà el nostre lema a partir d’ara:

ELS PETITS CANVIS SÓN…PODEROSOS!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading