Encesa de llums del pessebre

Ho sabíeu, que avui 13 de desembre se celebra Santa Llúcia?  El dia de Santa Llúcia és considerat tradicionalment la data d’inici de les festes nadalenques, i és per això que a Manresa ha començat la 13a edició de la Fira de Santa Llúcia a  la Baixada  de la Seu. Les nostres mestres tenien la intenció de portar-nos a passejar per aquesta fira perquè poguéssim veure les paradetes amb elements nadalencs I els personatges del pessebre, l’ofrena de ciris i escoltar nadales… Però de la mateixa manera que ens va passar per la castanyada, el temps ens ha tornat a fer la guitza, i la pluja ens ha impedit que sortíssim a passejar per la ciutat.

El que no ha pogut impedir és que inauguréssim els nostres  propis pessebres amb la ja tradicional encesa de llums. En la primera imatge, podeu veure’ns als nens i nenes d’EI3 pintant els decorats i preparant les figuretes pel pessebre del passadís de la Llar d’infants.  En la segona, els d’EI4 i EI5 pintem el terra del de l’entrada del Pis de Baix, recollim sorra del pati i muntem les figuretes i els llums del pessebre.

I aquestes últimes fotos són d’avui mateix; del moment de l’encesa de llums dels dos pessebres. Ara sí que ja és oficial…EL NADAL ÉS AQUÍ!

 

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading