Els gegants i els nostres trossets d’estiu

Els gegants, igual que els dracs, també hem passat un estiu ben entretingut  i divertit. I -com ells- els ho hem volgut explicar als nostres amics i amigues de l’escola.

A casa, amb l’ajuda del pare, la mare, o bé altres membres de la família que ens han pogut dedicar una estoneta, hem preparat cartolines amb fotografies nostres fent diferents activitats. Hem escollit les que més bé recordàvem, o bé perquè l’activitat o el lloc on les fèiem valien molt la pena, o bé perquè les vàrem fer amb aquells cosinets o amics que tant ens agrada veure i amb qui gaudim compartint-hi estones de joc.

Un cop a l’escola, però, no teníem ningú de la família per ajudar-nos a explicar el que reflectien les fotos als nostres companys. Per tant, ens hem hagut d’espavilar i sentir-nos valents per narrar amb claredat i sense vergonya les nostres experiències estiuenques. A alguns al principi ens costava una mica, però de seguida hem vist que ens en sortíem prou bé i ens hi hem anat animant.

Si teniu una estona i us podeu entretenir, passeu pel passadís del parvulari i feu una ullada als nostres murals. Hi veureu fotos divertides de sortides familiars, imatges dolces de moments únics en família, i en definitiva, ens podreu conèixer una mica més a tots.

1718-Parvulari-trossetsdestiu-ei4a11718-Parvulari-trossetsdestiu-ei4a21718-Parvulari-trossetsdestiu-ei4a31718-Parvulari-trossetsdestiu-ei4b11718-Parvulari-trossetsdestiu-ei4b21718-Parvulari-trossetsdestiu-ei4b317-18-parvulari-trossetsdestiu-ei4c2 17-18-parvularitrossetsdestiu-ei4c3 1718-parvulari-trossetsdestiu-ei4c11718-parvulari-trossetsdestiu-ei4c4

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading