Els gegants fem cagar el tió

Avui dimecres ens ha tocat fer cagar el tió als nens i nenes de parvulari 4 anys. Com que ja el vam fer cagar l’any passat i sabíem de què anava la cosa, estàvem una mica neguitosos però sobretot molt contents.

Hem seguit el mateix ordre que ho van fer els nostres companys ahir: ens hem trobat al gimnàs i per començar hem mirat un vídeo amb moltes fotos de moments viscuts a l’escola durant el primer trimestre. Hi sortíem tots: fent “psico”, ballant, dibuixant, o jugant als diferents ambients…Ens ha encantat buscar-nos entre els companys. Després hem recitat el poema “Tinc quatre anys”. Ens costava una mica anar tots alhora, però hi hem posat moltes ganes! I a continuació, hem cantat la cançó “El trineu” -acompanyats dels cascavells- i  “twinkle twinkle”amb el so del teclat de fons. Ens han quedat molt bé! Per acabar la primera part de l’acte, hem visualitzat la felicitació que enguany ens han preparat les mestres. Totes elles estaven situades en diferents espais de l’escola i els apareixia una capsa misteriosa. Quan l’han obert…quina sorpresa! Hi han trobat el Nadal a dins!

El plat fort de la tarda l’hem deixat pel final de tot. Amb els nostres bastons hem cagat els tres tions amb totes les nostres forces. Per deixar-los temps a pair, hem anat a recepció a recitar el poema i cantar les nadales un parell de cops. En tornar, quatre garrotades més al tió i ja hem aixecat les mantes! Mmmm, quantes llaminadures! I que bones! També hem trobat una pilota i alguna joguina que ens emportarem a la classe.

Quina llàstima que ja s’hagi acabat el dia…Amb les ganes que teníem que arribés! En fi, ens ha agradat molt que vinguéssiu, famílies. Us hem preparat un recull de vídeos perquè pugueu reviure aquesta tarda tan especial:

I també us adjuntem unes quantes fotos perquè us les pugueu descarregar:

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading