Els gegants fem cagar el tió

Aquesta tarda els gegants d’EI4 estàvem ben nerviosos. Sabíem que aniríem al gimnàs a trobar-nos amb les nostres famílies i ensenyar-los tot el que hem après per Nadal. I no ens enganyem, el que volíem sobretot, era cagar el tió!

Només arribar hem recitat el poema “Nadal ja ha arribat”. Ho hem fet els tres grups per separat per assegurar que se’ns entenia bé. Tot seguit, hem cantat la cançó “el trineu” acompanyats dels cascavells i els ous sonors, i finalment la cançó en anglès “twinkle twinkle”. A partir d’aquest moment, ja ens hem assegut a terra per mirar els vídeos que havien preparat les mestres amb imatges de les activitats que hem estat fent durant aquest primer trimestre tant a dins com fora de les aules. Unes imatges molt boniques, per cert. I a continuació, també les mestres ens han sorprès amb la nadala que ha preparat enguany tot l’equip de parvulari. Ens agrada mirar-la i buscar-hi les que més coneixem…

I arribat aquest moment, hem repartit els pals i tots a punt per picar ben fort! Ho hem fet amb totes les nostres forces i hem sortit cap a recepció a cantar una altra nadala, “el 25 de desembre”, a més de repetir “el trineu”. En tornant, hem tornat a picar i hem aixecat les mantes dels tions. Sorpresa! Un munt de regalets per a nosaltres!

Ens encanta fer cagar el tió en companyia vostra. Moltes gràcies per haver vingut!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading