Els gegants d’I4 descobrim contes de cara a Sant Jordi

Aquesta setmana prèvia a la festa de Sant Jordi hem estat convidats per la llibreria Abacus a passejar-nos per les seves instal·lacions i fer una ullada als contes. Ahir dilluns hi vam anar els gegants d’I4; primer els de la Mercè i després els de l’Anna. Avui estava previst que hi anéssim els dracs d’I5 però ens han fet saber des de la llibreria que de moment ho haurem d’aplaçar.

Només arribar, algunes de les llibreteres ens esperaven per donar-nos la benvinguda. Ens van guiar per la botiga per ensenyar-nos on és la secció dels contes infantils. Dins la mateixa secció, vam descobrir on són aquells que ens poden interessar més per l’edat que tenim i els vam poder fer una ullada entre passadissos. Tot seguit, ens vam dirigir a l’entrada, on ens havien preparat una zona molt còmoda per poder escoltar el conte que havien escollit per explicar-nos: “Petita a la jungla”, el personatge principal del qual és una mona molt petita:

 És difícil ser el més petit d’una gran colla, i més encara a la immensa jungla… Però com més petit ets, més grans són les teves aventures i més emocionants els reptes… Ens ensenya que el món és un lloc gegantí, salvatge, meravellós i ple de reptes. I no importa com siguis de petit, només has de perdre la por i alimentar la teva curiositat per aconseguir tot allò que et proposis.

En acabat, vam poder escollir diferents contes dedicats a diverses temàtiques que hi havia en uns taulells (entre els que n’hi havia molts sobre la llegenda de Sant Jordi) per poder-los mirar,  i finalment vam ser obsequiats amb una bossa de l’Abacus on hi havia un diari amb informació sobre els llibres d’aquest Sant Jordi i un llapis.

Moltíssimes gràcies per dedicar-nos el vostre temps, Lis i Sònia!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading