Els elefants vermells coneixem la República Dominicana

Seguint amb les visites de Cor Gran pels diferents països del món, aquesta vegada ha viatjat fins a la República Dominicana. El dia 27 de febrer vam tenir la visita del Jordi i la Soranyi, pare i mare de la Mar, i també els va acompanyar la Reinismar, mare del Romeo. Les dues mares són procedents de la República Dominicana.
Vam anar a l’aula de musicos i allà ens van preparar un munt de coses. El primer que ens van mostrar va ser un Power Point on vam veure la seva ubicació en el món, ens van explicar que va ser Cristòfol Colom que va viatjar d’Espanya cap a Amèria amb 3 caravel·les tirades pel vent i que el 5 de desembre de 1942 va desembarcar a la Hispaniola, nom que rep la illa on es troba la República Dominicana i també Haití. La Soranyi ens va explicar també que va ser on van construir la primera catedral, el primer hospital, el primer ajuntament i la primera universitat d’Amèrica.
Després de tot això ens van ensenyar com era la bandera del seu país i els colors que tenia i van aprofitar per explicar-nos que, precisament el dia 27 de febrer celebren el dia de la Indepència del país on, aquell dia, tothom es vesteix amb el vesturari típic d’allà.
Ens van ensenyar les seves platges, vam veure els plats i aliments típics del país, els animals que hi predominen… i ens van dir que allà, tot l’any hi fa calor. Va ser molt interessant!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading