Els elefants ja hem cagat el tió!

Aquesta tarda els infants de Parvulari 3 anys de l’escola hem cagat el tió! Feia molts dies que l’alimentàvem i el cuidàvem i que teníem clar que havíem de fer molta bondat perquè el nostre nou amic fos generós amb nosaltres. Abans del moment més esperat, aquell en què volíem picar el nostre tronc preferit amb totes les nostres forces, hem obsequiat a les famílies que han pogut venir amb uns petits regals. En primer lloc, els hem recitat el poema de Nadal que ens havíem preparat, i després hem cantat la cançó “Ara ve Nadal” tots junts acompanyats del teclat. A continuació, la Roser ens ha ensenyat un vídeo ple de fotografies que recollien alguns dels moments viscuts amb els companys durant el primer trimestre. I tot seguit…Sorpresa! Una felicitació de Nadal que han preparat totes les mestres d’educació infantil per desitjar-nos les bones festes. Quin tip de riure que ens hem fet…Anaven disfressades i feien unes bestieses!

Finalment ha arribat el gran moment i hem pogut fer servir els nostres bastons com cal. Hi hem posat totes les ganes i energia que ens quedaven, i després hem anat tots junts a la recepció de l’escola per tornar a cantar i recitar la poesia. Aquest cop, com que no hi havia gaire públic, hem deixat de banda la vergonya. I en tornar…Ui, en tornar! Gairebé no hem tingut temps de tornar a picar amb els bastons que alguns de nosaltres ja aixecàvem les mantes als tions per veure què ens havien cagat! Dolços, alguna joguina per la classe i sobretot moltes dosis d’alegria. Quin dia tan especial i que bé poder-lo compartir amb les nostres famílies!

Us hem preparat un recull de vídeos i fotos perquè els que hi heu sigut pugueu reviure aquests moments tan especials. Però sobretot pels que no heu pogut venir, perquè així serà una mica com si ens haguéssiu espiat per un foradet.

A reveure, amic tió! Esperem tornar-te a veure l’any que bé! Gràcies per tot!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading