Els elefants i les emocions

Aquest trimestre els elefants hem treballat les emocions. Ens hem centrat en tres de molt bàsiques: trist/a, content/a i enfadat/da. Les mestres ens han explicat tres contes on apareixien aquests tres estats d’ànim. A partir dels contes, hem tingut converses sobre com ens sentim durant el nostre dia a dia; alguns hem dit que ens enfadem amb la mare o el pare quan no ens compren allò que volem; altres que estem contents quan juguem al pati amb el amics, i altres, per exemple, que ens posem tristos quan algú de la nostra família o nosaltres mateixos estem malalts.

Per acabar, hem volgut reflectir els tres estats d’ànims en els nostres rostres. Posar cara de contents ens ha resultat molt fàcil, perquè sempre solem estar feliços. En canvi, per posar cares d’enfadats i tristos ens hem hagut d’esforçar una mica més. De fet, l’última és la que més ens ha costat de fer…

La Mercè, la Carme i l’Anna ens han posat en un marc la nostra cara de quan estem contents, enfadats i tristos en blanc i negre perquè ens l’emportéssim a casa per tenir-ne un bon record. Serà una bona decoració per la nostra habitació!

“Les persones que comparteixen i expressen els seus sentiments s’adapten millor als canvis. Luis Rojas Marcos (2003)”

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading