Els elefants i ‘El cargol i l’herba de poniol’

Aquest matí els elefants d’EI3 hem anat al Conservatori de Música de Manresa. Els professors de música d’allà ens han convidat a anar-hi -amb el “Fem música a educació infantil”- per fer-nos conèixer alguns instruments i participar en un concert on nosaltres érem els protagonistes.

Hi hem anat amb els deures fets: durant les últimes setmanes hem estat escoltant el conte musical “El cargol i l’herba de poniol” i aprenent les cançons que hi apareixen: “sol solet”, “l’escarabat bum bum”, “l’herba de poniol”i “l’esquirol”.

Hem estat uns privilegiats. Érem els únics nens i nenes presents al concert! Teníem els músics a tocar, i s’han presentat un a un i ens han presentat els seus instruments. Alguns ja els coneixíem perquè els tenim a l’aula de música (el violí i la flauta travessera) i altres eren més nous per nosaltres: la viola, el fagot, el violoncel, la trompeta i el piano de cua. Que bé poder escoltar el seu so des de tan a prop!

La violoncelista, l’Anna, ha anat explicant el conte en el que tots els animals acaben ajudant el caragol a tibar l’herba de poniol per guarir el seu mal de panxa…i entremig han anat apareixent les cançons que ja sabíem i hem pogut participar cantant i al final de tot fins i tot ballant. De tant en tant, algun de nosaltres acabàvem les frases del conte que l’Anna començava sense donar-li temps a ella. I és que l’havíem escoltat molts cops!

Ens sembla que els músics han estat tan contents amb nosaltres com nosaltres amb ells, perquè ens hem portat molt bé i hem participat amb molta il·lusió! O si més no, això diuen les mestres…

 

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading