Els elefants fem “el protagonista de la setmana”

Durant el segon i tercer trimestre d’EI3, els elefants hem estat fent una activitat molt xula per conèixe’ns millor els uns als altres; s’anomena “el protagonista de la setmana”.

Cada setmana, alguns infants ens emportàvem una caixa cap a casa i l’omplíem d’objectes importants per a nosaltres i representatius en la nostra vida (fotografies, robeta de quan érem petits, joguines, contes, dibuixos, xumets…). D’aquesta manera, es convertia en una caixa molt especial, que contenia tot allò que més ens representa. Un cop plena, la portàvem a l’escola amb la intenció d’explicar-la i mostrar-ne tot el contingut als nostres companys i amics.

El dia que explicàvem la caixa era un dia molt important, sobretot per l’infant que l’explicava, ja que la caixa és una manera d’obrir-te als altres i d’explicar coses d’un mateix. L’activitat servia també per fer la nostra primera petita exposició oral davant d’un grup de persones i perdre la vergonya davant dels nostres companys. Això no sempre resulta fàcil! Durant totes les setmanes que ha durat l’activitat, hem anat coneixent més coses sobre els nostres amics i amigues, cosa que ha fet que ens cohesionéssim com a grup.

Aquestes són les imatges dels nens i nenes de la classe de la Mercè amb els seus objectes més estimats:

Els de la classe de la Carme també comparteixen amb nosaltres el contingut de la seva caixa:

I finalment, els infants de la classe de l’Anna, somriuen mentre ens ensenyen les seves fotos, instruments, ninos per dormir…

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading