Els elefants fem cagar el tió

Aquesta tarda els infants de Parvulari 3 anys de l’escola hem fet cagar el tió. Hem estat els últims de fer-ho al parvulari, però no per això ens ha fet menys il·lusió. Feia molts dies que l’alimentàvem i el cuidàvem i que teníem clar que havíem de fer molta bondat perquè el nostre nou amic fos generós amb nosaltres. Abans del moment més esperat, aquell en què volíem picar el nostre tronc preferit amb totes les nostres forces, la Maria ens ha ensenyat un vídeo ple de fotografies que recollien alguns dels moments viscuts amb els companys durant el primer trimestre. I tot seguit…Sorpresa! Una felicitació de Nadal que han preparat totes les mestres d’educació infantil per desitjar-nos les bones festes. Algunes de les que hi sortien alguns les coneixíem de quan anàvem a la llar, i totes elles ens han fet estar pendents tota l’estona de què sortiria de dins d’una caixa màgica. El Nadal és així d’especial! Tot seguit, hem obsequiat a les famílies que han pogut venir amb uns petits regals: en primer lloc, els hem cantat la cançó “Ara ve Nadal” tots junts acompanyats del teclat, i després els hem recitat el poema “el Nadal”. La veritat és que hem repetit tant la cançó com el poema. Volíem estar segurs de que ens havíeu sentit bé.

I finalment ha arribat el gran moment i hem pogut fer servir els nostres bastons com cal. Hi hem posat totes les ganes i energia que ens quedaven, i després hem anat tots junts a la recepció de l’escola per tornar a cantar i recitar la poesia. Aquest cop, com que no hi havia gaire públic, hem deixat de banda la vergonya. I en tornar…Ui, en tornar! De seguida hem aixecat les mantes als tions per veure què ens havien cagat! Dolços, alguna joguina per la classe, pilotes… i sobretot moltes dosis d’alegria. Quin dia tan especial, i que bé poder-lo compartir amb les nostres famílies!

Us hem preparat un recull de vídeos perquè els que hi heu sigut pugueu reviure aquests moments tan especials. Però sobretot pels que no heu pogut venir, perquè així serà una mica com si ens haguéssiu espiat per un foradet:

També us hem fet unes quantes fotos perquè les pugueu descarregar i guardar:

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading