Els elefants fem anglès!

Ja han passat més de tres mesos des de que va començar el curs, i hem pensat que és un bon moment per mostrar-vos algunes imatges i vídeos del que hem estat aprenent els elefants durant les sessions d’anglès. És només una petita mostra, perquè és complicat poder fer gaires enregistraments, però no volíem deixar passar l’oportunitat de que ens veiéssiu in situ en algunes de les nostres activitats diàries:

En  les primeres imatges veureu les rutines que fem al començar la sessió: cantem la cançó “good morning”, mirem quin temps fa…

Després fem jocs per aprendre vocabulari referent a un tema en concret. En les següents imatges veureu com aprenem i practiquem els colors, des dels més bàsics fins a aquells que ja ens costen una mica més… De vegades ho fem visualment, altres hem de saltar sobre el color que ens demana la mestra…

També ens agrada escoltar contes i històries, com ara la del Mr.Parrot. Amb motiu del projecte de COR GRAN, hem conegut el Daniel, un nen que va somiar que era un nadiu americà i que vivia en un tipi, tenia un cavall i portava moltes plomes al cap:

De tant en tant juguem a fer accions que ens demana la mestra, com ara asseure’ns, aixecar-nos, escoltar, tocar-nos el cap, tancar els ulls…Gaudim molt, movent el nostre cos!

En aquests vídeos imitem els 5 aneguets que van darrera la seva mare. Quan la mare diu “quack quack” cada vegada en desapareix un i s’amaga… Fins que al final tots tornen de cop i fan que la mare deixi d’estar trista perquè els havia perdut.

Per últim, us volem explicar que quan vam conèixer en Càrdio, vam descobrir diferents emocions que sentim en diferents moments del dia: happy, sad, angry i scared… i fins i tot vam relacionar algunes melodies amb com ens sentíem quan les escoltàvem i com reaccionava el nostre cos.  També vam explicar un conte del Càrdio en el que es posava trist quan plovia i content quan tornava a sortir el sol i podia anar a jugar al parc.

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading