Els elefants ens relaxem a Music in English

Cap al final de les sessions de Music in English, normalment la Núria ens proposa alguna activitat de relaxació perquè marxem tranquils cap a l’aula. Com que encara som petits, no tenim prou capacitat d’atenció per escoltar fragments llarg d’una obra, i és per això que ens servim d’elements o d’instruments per fer activitats mentre gaudim de la música escollida per a cada ocasió.

De vegades un parell de companys fa massatges a la resta de nens i nenes mentre sona una peça; altres vegades escoltem les notes que surten de dins d’una caixeta de música o ens passem un instrument intentant que no soni. I amb les activitats de Nadal, projectem llumetes al sostre amb els llums tancats i tot es torna molt màgic…

En aquests vídeos us mostrem una activitat en la que bressolem les nines al so del fragment operístic “la Barcarola”. Les imatges són boniques i tendres, perquè molts de nosaltres mostrem el nostre instint maternal: fem silenci, acaronem els petitons, els fem petons, i els gronxem perquè agafin el son.

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading