Els elefants d’I3 descobrim contes de cara a Sant Jordi

Aquesta setmana prèvia a la festa de Sant Jordi hem estat convidats per la llibreria Abacus a passejar-nos per les seves instal·lacions i fer una ullada als contes. Dilluns hi van anar els gegants, i dimarts hi havien d’anar els dracs però no va poder ser per causes alienes a l’escola. Per sort, els elefants sí que també hi hem pogut anar avui, primer els de la Mònica i després els de la Carla.

Només arribar, algunes de les llibreteres ens esperaven per donar-nos la benvinguda. Ens han guiat per la botiga per ensenyar-nos on és la secció dels contes infantils. Dins la mateixa secció, hem descobert on són aquells que ens poden interessar més per l’edat que tenim i els hem pogut fer una ullada entre passadissos. Tot seguit, ens hem dirigit a l’entrada, on ens havien preparat una zona molt còmoda per poder escoltar el conte que havien escollit per explicar-nos: “Petita a la jungla”, el personatge principal del qual és una mona molt petita:

 És difícil ser el més petit d’una gran colla, i més encara a la immensa jungla… Però com més petit ets, més grans són les teves aventures i més emocionants els reptes… Ens ensenya que el món és un lloc gegantí, salvatge, meravellós i ple de reptes. I no importa com siguis de petit, només has de perdre la por i alimentar la teva curiositat per aconseguir tot allò que et proposis.

En acabat, hem pogut escollir diferents contes dedicats a diverses temàtiques que hi havia en uns taulells (entre els que n’hi havia molts sobre la llegenda de Sant Jordi) per poder-los mirar,  i finalment hem estat obsequiats amb una bossa de l’Abacus on hi havia un diari amb informació sobre els llibres d’aquest Sant Jordi i un llapis.

Moltíssimes gràcies per dedicar-nos el vostre temps, Lis i Sònia!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading