Els elefants d’EI3 ja anem al laboratori

Recordeu que durant el primer trimestre els elefants fèiem experimentació amb les safates a dins les aules? Doncs des de fa unes setmanes hem fet un pas endavant i ara ja anem al laboratori. Allà tenim accés a un munt de materials i a diferents racons amb propostes molt engrescadores. I el millor és que les podem portar a terme amb mig grup, de manera que la mestra pot fer una atenció més personalitzada a cada infant. En la següent galeria de fotos podreu veure els diferents racons d’experimentació que hi ha:

Per començar hem visitat 4 racons. A l’ Spectare hem trobat uns miralls en forma de L i tot el que hi posàvem a davant ho vèiem repetit 3 vegades… això al mirall de la classe no passa!
Al racó de Lux hem jugat a buscar i encaixar uns animals en la seva silueta, cavalls, ovelles, tortugues, elefants… I alguns de nosaltres ens hem atrevit a practicar l’anglès… Look! a lion!
Al Natura, amb fustes hem pogut construir carreteres, cases i castells amb la seva torre i tot.
I finalment a l’ Imaginare ens esperaven un munt de dinosaures, pedres, terra, branques i branquillons per crear les nostres històries i fer-los “parlar” Grrrrhhhh!!!
Ens ho hem passat pipa i ja estem desitjant tornar per veure noves propostes i visitar els dos racons que ens falten, l’Aqua i l’ Astrum.
Uiiii, quins nervis!
Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading