Els elefants comencem l’activitat “el protagonista de la setmana”

A les aules dels elefants ja hem començat l’activitat “el protagonista de la setmana”, que consisteix en el següent: cada setmana, dos infants de la classe són els protagonistes. Aquests nens o nenes, el divendres anterior s’han endut una caixa cap a casa per omplir-la -amb l’ajuda de la família- amb objectes de quan eren petits (roba, joguines, contes, fotografies…) o  altres elements que tinguin una importància especial per a ells.

El dilluns portaran la caixa plena d’aquelles coses que els defineixen i durant la setmana podran explicar el contingut de la caixa als seus companys perquè els puguin conèixer millor. Es tracta d’una setmana molt important per a ells, ja que realment se senten els “protagonistes” alhora que fan una de les primeres activitats orals al parvulari i aprenen a perdre la vergonya parlant davant dels companys i de la mestra.

Esperem que l’estona compartida amb pares i mares buscant el contingut de la caixa sigui tan gratificant com les descobertes que fem d’aquestes petites personetes a les aules!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading