Els elefants comencem la primera història de Clip Clap!

Us volem fem saber que, després d’unes setmanes en procés d’adaptació, finalment els nens i nenes de Parvulari 3 anys ja hem començat a treballar la primera història de “Clip Clap”  “Ted and Dana, first day at school”.  En aquesta història presentem objectes, persones i materials que trobem a l’escola, i així anem adquirint vocabulari per poder-nos comunicar amb la mestra.

Per tant, ja podem anar escoltant les pistes 1, 2, 3, 4 i 5 del CD a casa. En aquestes pistes hi trobarem la primera història i les dues cançons que hi estan relacionades. També les melodies d’aquestes cançons sense la lletra.

Us recordem que per poder cantar i treballar les cançons a casa, podeu tenir accés a les seves lletres i partitures. Només cal entrar a la pàgina web www.clipclap.es i clicar a sobre la bafarada blava on diu “cançons”. Allà, les podreu descarregar per descobrir què diuen i com sonen les seves melodies. Per entrar-hi, però, necessitareu un codi d’accés per a cada curs que trobareu penjat a les cartelleres del Parvulari.

Moltes gràcies!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading