Els dracs verds també coneixem Perú

El pare i el germà del Marcel van venir a la classe d’I5B a explicar-nos coses sobre el Perú. Van venir preparats amb un mural que incloïa un resum de la informació que volien compartir amb nosaltres. Com per exemple aquesta:

Un dels animals típics del país són les llames.

També ens van explicar que hi ha les línies de Nazca, que van ser traçades fa molts anys que s’han de veure des de l’aire amb una avioneta i estan compostes per centenars de figures que tenen diferents formes: de taràntula, de mono, au i un arç…

Ens va ensenyar i explicar els menjars típics;  alguns d’ells són el “lomo salteado”, ” los alfajores”, i la “cancha” ( que és blat de moro i es menja com a aperitiu o vermut).

Ens va explicar que tenen una moneda diferent a la nostra; la seva és diu sol. Un euro equival a 3 soles.

Ens va comentar que fa molts anys a Perú hi havia els inques; un dels llocs més importants ocupats per aquesta civilització és el Valle de Machupichu.

Ens va cridar l’atenció el fet que al Perú als cotxes els anomenen carros.

Va portar una nina engalanada amb un vestit típic i ens va agradar molt perquè tenia colors molt vius i estava feta a mà.

Hi ha una zona del Perú que es diu Huaca Corral: Huaca ve dels huacos on són entrats pels inques i corral de les cases petites que hi ha.

Moltes gràcies per la vostra visita. Va ser molt enriquidora!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading